top of page
SUKUPOLVEN- VAIHDOS

sukupolvenvaihdos

"Menestyksen takana ovat ihmiset, heidän vahvuutensa, motivaattorinsa ja tahtotilansa"

Sukupolvenvaihdos

Sukupolvenvaihdos – uhka vai mahdollisuus?

Sukupolvenpvaidoksen mestyksen takana ovat ihmiset, heidän vahvuutensa, motivaattorinsa, tahtotilansa. Tähän mennessä sukupovenvaihdosprosesseissa etusijalla ovat olleet ns. kovat asiat; omistuksen vaihdokseen liittyvät laki-, rahoitus- ja veroasiat.

Sukupolvenvaihdosprosessi alkaa monesti johtajuuden siirtymisestä seuraavalle sukupolvelle ja omistajuus ei välttämättä siirry vielä samassa yhteydessä.

 

Kun yrityksessä aletaan miettiä sukupolvenvaihdosta, yrityksessä olevat inhimilliset voimavarat on selvitettävä ensin ja vasta tämän jälkeen kovat asiat. Tältä pohjalta on rakennettu Sukupolvenvaihdoksesta menestys-palvelu.

 

Sukupolvenvaihdoksesta menestys –palvelussa hyödynnetään coaching-menetelmää. Coaching on tavoitteellista yksilöllistä valmennusta. Uracoaching on luottamuksellinen prosessi, jossa coach auttaa asiakasta määrittelemään ja kirkastamaan uratavoitteitaan. Valmennus auttaa myös selventämään omaa roolia perheyrityksessä, riippumatta siitä onko valmennettavan tavoite työskennellä perheyrityksen palveluksessa.

 

Palvelun sisältö

Jokaisen yrityksen tilanne on ainutlaatuinen, teemme veloituksettoman alkukartoituksen, ja sen pohjalta kullekin yritykselle parhaan mahdollisen ehdotuksen. Projektin kesto on kiinni siitä, mikä tilanne kussakin yrityksessä on. Esimerkisi montako suvun jäsentä on mukana tässä prosessissa ja miten laaja yrityksen organisaatio on. Käytäntö on osoittanut, että projektin minimi kesto on 6kk.

bottom of page