top of page

 

 

Referenssit

Referenssit

 

 

Heidi Mikkonen - Hunajainen Sam Oy

Meillä on takana monen vuoden yhteinen taival Marikan kanssa. Marika on osoittautunut meille helmeksi.

 

Marikan loistava kyky olla hienotunteinen, ystävällinen ja kaikkia osapuolia kuunteleva, mutta samalla vahva ja jämpti asioiden edistäjä, ovat harvinainen yhdistelmä. Se toimii erittäin hyvin niin sukupolvenvaihdosprosessissa kuin mentoroinnissakin. Marikan selkeä ja johdonmukainen työskentely ja laaja-alainen kokemus ja tietotaito tekevät yhteistyöstä mutkatonta ja tehokasta. Marika on tuonut meille työhömme paljon lisäarvoa. Suosittelen lämpimästi! 

Marjukka Nyberg - M Brain Oy

Viimeisimmän yritysostomme jälkeen meillä on M-Brainissa ollut tarve hahmottaa tuote- ja palvelutarjontamme uudelleen, tuottaa toimivat myynnintukimateriaalit sekä kouluttaa molempien yhtiöiden myyntihenkilöstöä sitoutumaan uuteen filosofiaan. Marika on toiminut konsulttinamme tässä projektissa. Hän on ansiokkaasti selvittänyt ja raivannut myynnin esteitä, valmentanut myyntihenkilöstöä ja toiminut myyntimateriaaleja suunnitelleen tiimin jäsenenä. Marikalla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta, ja hän on ulkopuolisen silmin pystynyt tuomaan prosessiimme aineksia, joita emme itse olisi löytäneet. Lisäksi Marika on valoisa ja ratkaisukeskeinen henkilö, joka luo ympärilleen positiivista energiaa ja vie asioita päätökseen saakka.

Piia Tulisalo - Prover Oy

Marika on coach, joka osaa hyvällä tavalla yhdistää aikaisempaa kokemustaan ammattitaitoiseen coaching-prosessiin. Hän antaa sopivasti tilaa, eikä kiirehdi suotta. Tarpeen vaatiessa Marika osaa esittää myös kriittisiä ja haastavia kysymyksiä, ja antaa suoraakin palautetta sitä kysyessä. Marikan vahvuuksia ovat mielestäni monipuolinen liiketoimintakokemus, kyky asettua eri kokoisten yritysten arkeen ja taito nähdä asioita uudella tavalla. Marikan pyrkimys siihen, että "elää kuten opettaa" yhtä lailla kuin taito keskustella monella eri kielellä - ovat toivottuja lisämausteita!

Marketta Alatalo - Seinäjoen Palvelupiste Oy

Marika on valmentajana hyvä, empaattinen kuuntelija ja ajatuksia herättävien kysymysten tekijä. Hän osaa kysyä juuri oikeat kysymykset, jotta valmennettava oivaltaa mihin suuntaan elämäänsä lähtee viemään.

 

Oli sitten kysymys henkilökohtaisen elämän tai businessvalmennuksesta, kokemukseni oli erittäin positiivinen. Sain uusia ideoita yritystoimintaani ja rohkeutta myös toteuttaa niitä. Samoin omassa elämässäni opin tuntemaan paremmin omat vahvuuteni, löytämään tavoitteeni ja etenemään määrätietoisesti niitä kohti.

 

Voin lämpimästi suositella Marikaa sekä elämäntaidon-, että businessvalmentajana.

Please reload

bottom of page