top of page

COACHINGMAN

Coachingman

Cochingman – hjälper dej att fokusera och att nå dina mål

 

Samhällets förändringtakt accelererar ständigt. Alla har för mycket information tillgängligt. Det betyder att vi hela tiden skall utbilda oss och uppdatera våra kunskaper. Men ändå gör att vi känner oss stressade och i bland är det svårt att att fokusera på det som verkligen är viktigt, och att proritera vad som skall få vår uppmärksamhet. Om du känner igen det här antingen på arbetsplatsen eller hemma kan kanske Coachingman ge dej stöd i arbetet och vardagen.

 

Vi fokuserar på hållbar utveckling också när det gäller mänskliga resurser. Våra populäraste tjänster är konsultering för små och medelstora företag samt Executive Coaching för företagsledare, ledningsgrupper eller företagare.

 

Till vårt specialkunnande hör familjeföretags eller i övrigt dynamiska små och medelstora företags utmaningar. Vi erbjuder främst konsultering eller coaching till företagsledare, ledningsgrupper och företagare. I många företag deltar först ledningen i våra skolningar, varefter man utvidgar skolningen att omfatta hela personalen.Vi tror på en skolning som bygger på personernas styrkor. Fastän vi tror på en långvaring arbetsprocess, erbjuder vi också produkter som lämpar sig ypperligt som t ex en föreläsning på företagets rekreationsdag.

 

Beställ tid för en gratis bedömningsdiskussion, på basen av vilken vi gör upp ett förslag!

 

bottom of page