top of page

COACHINGMAN

Coachingman

Coachingman – kokonaisvaltainen valmennuskumppani, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi

 

Tietoyhteiskuntamme ja työympäristömme muuttuvat kiihtyvällä tahdilla. Muutoksessa mukana pysyminen edellyttää jatkuvaa kouluttautumista ammattitaidon ylläpitämiseksi. Saatamme tuntea itsemme stressaantuneeksi. Meidän voi olla toisiaan vaikeaa hahmottaa oleelliset asiat ja priorisoida tärkeimmät tehtävämme. Jos nämä kokemukset ovat sinulle tuttuja töissä tai kotona ehkä Coachingman voi valmennuskumppanisi. Keskitymme ihmillisten resurssien kestävään kehittämiseen sekä työssä että arkielämässä.

 

Suosituimpia palveluitamme ovat konsultointi lähinnä pk-yrityksille sekä Executive Coaching johtajille, johtoryhmille ja yrittäjille.

 

Erikoisosaamistamme ovat dynaamisten ja kasvavien perheyritysten ja pk-yrityksten haasteet. Tarjoamme valmennusta yrittäjille, yritysjohtajille ja päälliköille. Monissa tapauksissa lähdemme liikkeelle yrityksen johdon valmennuksesta, jonka jälkeen valmennuksen piiriä voidaan laajennetaan kattamaan koko henkilökunta. Uskomme yrityksen ja sen henkilöstön vahvuuksiin rakentuvaan valmennukseen. Vaikka painotamme valmennuksessamme pitkäjännitteistä työskentelyä, meiltä löytyy myös tuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen virkistyspäivien inspiraatioluennoiksi.

 

Varaa meiltä aika maksuttomaan arviointikeskusteluun, jonka pohjalta teemme sinulle valmennusehdotuksen.

 

bottom of page